Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РЕВОЛЮЦІЯ В КИЄВІ ОХОПЛЮЄ БАНКОВУ. Автобуси перепрофільовують під готелі

Середа, 24 листопада 2004, 03:46
Попри глибоку ніч і жахливу погоду, прихильники Ющенка тримають облогу адміністрації президента на вулиці Банковій в Києві.

Станом на 3 годину ночі близько двох тисяч ющенківців залишилися чергувати на в’їзді до Банкової з боку вулиці Інститутської.

З цього боку встановлено понад 30 наметів, де відпочивають люди. Мітингувальники також стоять на вантажівках, підігнаних до АП, вони постійно скандують „Ющенко! Ющенко!”.

Присутнім масово роздають помаранчеві накидки від мокрого снігу, який не припиняється з вечора. Весь натовп помаранчевий.

Банкову блокує "Беркут", який стоїть у п’ять рядів. Він дещо розслабився і підняв забрала на шоломах. Час від часу бійці змінюються. Основна маса спецпідрозділів повернулася на подвір’я АП.

З іншого боку Банкової – в’їзд з Лютеранської – також тримають облогу близько 100 осіб. Вони також скандують „Ющенко!”, також всі одягнуті у помаранчеві накидки. Там також стоїть "Беркут" у два ряди.

Мітингувальники тримають облогу навіть на вузькому вході до Банкової з боку театра імені Івана Франка. Там перебуває 50 осіб, а також "Беркут". Люди також скандують „Ющенко!”.

Тим часом активним життям живе наметове містечко на Хрещатику. Воно продовжує збільшуватися. Порахувати намети практично неможливо, але очевидно, що їх понад 300.

Частина людей спить у наметах, частина ходить Хрещатиком.

Також цього вечора застосовано ноу-хау – під наметовий табір підігнано близько 40 автобусів. Водії включили двигуни, і всередині у теплі сплять протестувальники.

Мітингувальники також тримають блокаду Майдану Незалежності з боку вулиці Інститутської. Там не лише живий ланцюг завширшки у п’ять осіб – попереду люди виставили свої автомобілі, щоб унеможливити захоплення площі владою або прихильниками Януковича, які розбили табір у парку навпроти Кабміну.

„Українська правда”


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування