Янукович з'явиться на люди. Його за наказом підтрімують козаки

Середа, 24 листопада 2004, 09:09
У середу в Києві Янукович проведе засідання Кабінету міністрів.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну, однак ніяких інших подробиць прес-служба не дає.

Тим часом, прихильники Віктора Януковича продовжують акцію на його підтримку у невеликому наметовому містечку, що розбите по вулиці Грушевського, починаючи від колонади стадіону "Динамо", вгору по Парковій алеї до будинку Кабінету міністрів.

Учасники акції - переважно молоді чоловіки, жінок дуже небагато. Наметовий табір складається із близько 50 наметів, власне учасників акції там близько 300. Разом з тим, як стверджують організатори акції, їх біля тисячі.

Намети почали ставити у глибоку ніч.

Наразі у наметовому містечку люди снідають і гріються біля багать у високих залізних бочках, практично у кожного з них на плечах біло-блакитні шарфи "За Януковича", у таборі майоріють прапори з його символікою.

У цей час на початку наметового містечка, біля стадіону "Динамо", його представники спілкуються із учасниками акції на підтримку Віктора Ющенка у дружній атмосфері, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами одного з учасників акції, найближчі плани їхніх дій не визначені, тому що очікується прибуття ще більшої кількості людей, які "летять літаками з Донецька, Дніпропетровська, Луганська й Чернігова". Як мінімум, до обіду учасники акції пробудуть у наметовому містечку.

За повідомленням ВВС, у містечку не більше 100 чоловік. Вони називаються козаками Війська Запорізького. На питання кореспондента про те, як довго вони планують там залишатися, прихильники Януковича відповідають, що це залежить від того, який наказ вони одержать.

За останніми повідомленнями, до Кабміну прибувають нові невідомі автобуси з людьми, які відмовляються себе ідентифікувати й агресивно ставляться до журналістів. Частина цих людей вбрана в однострої, які важко розпізнати.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...