Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соцпартія закликала ЦВК відмінити вибори на "проблемних" дільницях

Середа, 24 листопада 2004, 11:27
Соцпартія закликає Центрвиборчокм переглянути результати підрахунку голосів та відмінити їх на тих виборчих дільницях, де були зафіксовані грубі порушення законодавства.

Про це йдеться у заяві СПУ, переданій прес-службою партії.

На думку партії, остаточні висновки з цього приводу повинен зробити і Верховний Суд України.

Якщо ЦВК у найближчі 48 годин не виконає свої, законом визначені функції, вона остаточно втратить залишки авторитету та довіри громадян. І тоді результати виборів будуть затверджені на майданах і вулицях Києва та інших міст України, - заявляє партія.

На думку СПУ, влада усвідомлює, що Ющенко переміг, але намагається виграти час. "Вона вже давно не здатна керувати країною без залякування та репресій. Сотні тисяч громадян, які вийшли сьогодні на вулиці, позбавили її цих інструментів", - йдеться в заяві.

"Не випадково вже четверту добу влада тримає на службових місцях більшість працівників правоохоронних органів, дислокованих у Києві, не випускає їх на вулицю, бо боїться, що вони теж перейдуть на бік народу. Міськради Хмельницька, Луцька, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Вінниці, міська влада столиці України міста-героя Киева визнали законним президентом Ющенка", - йдеться у заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...