КІВАЛОВУ ДАЛИ ЗА ПЕРЕМОГУ ЯНУКОВИЧА 21 МІЛЬЙОН ДОЛАРІВ

Середа, 24 листопада 2004, 12:11
Голова ЦВК Сергій Ківалов отримав хабар 21 600 000 доларів для оголошення Віктора Януковича президентом України.

Саме стільки перераховано на рахунок фірми доньки Ківалова "Самара і кактус", повідомив на мітингу Ющенка Микола Томенко.

"Журналісти повинні запитати сьогодні у Ківалова, невже стільки коштує ціна свободи України?", - закликав Томенко.

Тим часом депутат Гірник повідомив, що у середу Ющенко планує видати низку указів як президент України. Виконувати укази, на його думку, будуть місцеві ради, включно з Київською, які перейшли на бік Ющенка.

"Кучма і його оточення не усвідомлюють, що більше не управляють Україною", - сказав Гірник.

Юрій Луценко розповів на мітингу, що під час спільного ефіру "Інтеру" і УТ-1 виступив депутат Іоффе, де повідомив начебто про плани Луценка і Шкіля захопити склади зі зброєю.

"Хочу сказати: ми цей уже склад захопили. Наша зброя – це правда, і вона переможе. Наша сила у не застосуванні сили, а у них, крім грубої сили, ні холери намає", - додав Луценко.

Луценко повідомив, що близько 13:15 колони з Майдану вирушать ходою по Києву через Європейську площу. План дій він пообіцяв повідомити пізніше.

За словами кореспондента "Української правди", весь Хрещатик наразі перетворився на мітинг, люди зайняли щільно Майдан, далі наметове містечко. Вони постійно циркулюють, тому їх чисельність важко точно оцінити, але їх кількість не менше 150 тисяч.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування