Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОМУНІСТИ ХОЧУТЬ НЕГАЙНОЇ ВІДСТАВКИ КУЧМИ І ПЕРЕДАТИ ВСЮ ВЛАДУ РАДАМ

Середа, 24 листопада 2004, 12:52
Комуністи закликають визнати вибори такими, що не відбулись, а всю повноту влади передати Верховній Раді України і негайно ухвалити зміни до Конституції.

Про це заявив перший секретар Компартії України Петро Симоненко.

Комуністи заявляють, що інтереси України і її народу мають бути вищими за інтереси "будь-яких політиканів та очолюваних ними кримінальних кланів".

Комуністи закликають сторони до збереження громадського спокою, до вирішення усіх питань у рамках діючої Конституції та законів України.

"Враховуючи масові факти фальсифікацій, вважаю за необхідне визнати президентські вибори 2004 року такими, що не відбулися. Негайно внести на розгляд Верховної Ради питання щодо політичної реформи та прийняти зміни до Конституції України"

"Призупинити виконання діючим президентом його повноважень. Кабінету Міністрів України керуватися виключно рішеннями Верховної Ради України", - заявив Симоненко.

У повідомленні зазначається, що президентські вибори 2004 року в Україні перетворено на жорстоку сутичку партійно-політичних та фінансових кланів, у яку популістськими посулами втягнуто мільйони наших громадян, що щиро прагнуть змін на краще.

"Виконуючи рішення Пленуму ЦК КПУ про непідтримку жодного із кандидатів, які уособлюють та продовжують політику нинішнього режиму, виражаючи і захищаючи інтереси громадян України, комуністи рішуче засуджують фальсифікацію результатів виборів як у першому, так і у другому турі, розпалювання і нагнітання політичного протистояння у суспільстві, підштовхування людей до дій, які можуть привести до кровопролиття, висловлюють рішучий протест проти будь-якого зовнішнього втручання у внутрішні справи України", - зазначив лідер КПУ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування