Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА І ЯНУКОВИЧ ПРОВОДЯТЬ НАРАДУ У ПУЩІ-ВОДИЦІ

Середа, 24 листопада 2004, 15:56
Президент України Леонід Кучма відкидає будь-які силові дії проти опозиції.

Про це він сказав на засіданні Національної ради з узгодження діяльності загальнодержавних і регіональних органів влади та місцевого самоврядування, що проходить в санаторії "Пуща-Водиця", передає Уніан.

За словами Кучми, у тій ситуації, яка сьогодні склалася в Україні, й особливо у Києві, необхідні "спільні дії. Це насамперед. А по-друге, виважені дії".

Кучма запросив усіх до діалогу і зауважив, що хоче почути думки всіх, хто бере участь у засіданні ради.

В середу керівництво України бере участь у Києві в засіданні Національної ради з узгодженням діяльності загальнодержавних і регіональних органів влади й місцевого самоврядування.

На засіданні, що проходить у санаторії "Пуща-Озерна", бере участь президент України Леонід Кучма, прем'єр-міністр Віктор Янукович, голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Крім того, глави державних обласних адміністрацій, керівники міністерств і відомств, зокрема, перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров, віце-прем'єри Дмитро Табачник й Іван Кириленко, міністр оборони Олександр Кузьмук, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, міністр транспорту Георгій Кірпа.

У засіданні також беруть участь київський міський голова Олександр Омельченко, міністр науки й освіти Василь Кремінь, секретар Ради національної безпеки й оборони Володимир Радченко, генеральний прокурор Геннадій Васильєв. Присутні також народні депутати, співробітники адміністрації президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...