Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРИХИЛЬНИКИ ЮЩЕНКА ЗАЙНЯЛИ ПРИМІЩЕННЯ, ПІДКОНТРОЛЬНЕ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗИДЕНТА

Середа, 24 листопада 2004, 18:31
Прихильники Віктора Ющенка зайняли "Український дім" на Європейській площі в Києві.

У приміщенні розмістилися люди, які прибули з Львівської області. У холі будинку розташувалися близько трьох тисяч осіб, тут також відкрито медпункт, пункт реєстрації та харчування.

Також люди перебувають на всіх чотирьох поверхах "Українського дому". Вони збираються ночувати.

Людям пропонують напої та бутерброди. Також іде збір коштів на харчування.

Депутат Олекса Гудима попередив прибулих, що "ніхто нікуди не йде, не штурмує адміністрацію президента". "Економте сили, бо вони будуть потрібні завтра", - додав він.

Тим, хто розчарований оголошенням переможцем Януковича, Гудима сказав: "Якщо ви приїхали на коронацію Ющенка, їдьте додому. Ми приїхали захищати свій вибір".

Депутат Олег Тягнибок зайняття "Українського дому" назвав "стратегічною перемогою, оскільки саме тут збирався провести мітинг бандюкович і потім іти до ЦВК".

Тягнибок також сказав, що всі 30 студентів Львівського нацуніверситету, які перебували у наметах за Януковича, перейшли на бік Ющенка.

Перед "Українським домом" розтошовано 20 мікроавтобусів, які стоять упритул один до одного – щоб унеможливити штурм будинку.

Як відомо, "Український дім" є частиною Держуправління справами адміністрації президента.

Тим часом на мітингу прихильників Ющенка в Києві виступила депутат Бундестагу Клаудіа Нольте із партії Християнсько-демократичний союз. Вона розповіла, як під час об’єднання НДР і ФРН брала участь у масових акціях.

"У нас було два гасла. Перше: Народ – це ми. Друге: жодного насильства. І ми перемогли", - сказала депутат. "Фальсифікатори виборів не можуть утриматися при владі – це доведено історією", - сказала Нольте.

Ведучий мітингу Микола Томенко сказав, що у четвер в Києві відбудуться збори керівництва міських і обласних рад, які перейшли на бік Ющенка. Планується видача указів від імені президента Ющенка.

Українська правда



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування