У БОРИСПОЛІ СІДАЮТЬ ЛІТАКИ З РОСІЙСЬКИМ СПЕЦНАЗОМ

Середа, 24 листопада 2004, 19:57
В середу в аеропорту "Бориспіль" приземлилися два літаки, на борту яких знаходилися бійці російського спецназу "Вітязь".

Про це повідомляє Центральний штаб Віктора Ющенка.

За даними штабу, полковник Ляшенко, заступник командира авіаційної бригади по тилу, якому було доручено обслуговувати ці літаки, відмовився виконувати наказ. Він подав рапорт про відставку.

Проте літаки таки приземлилися в "Борисполі". Бійці російського спецназу були привезені до міста Києва. Про місце їх дислокації наразі невідомо.

Центральний штаб передав цю інформацію голові СБУ Ігорю Смєшку для проведення розслідування і водночас попередив керівництво Служби безпеки про необхідність вжиття заходів по захисту життя полковника Ляшенка, який опинився в небезпеці.

Через півгодини керівник військової контррозвідки СБУ підтвердив по телефону, що полковник Ляшенко дійсно проходить службу у бориспільській авіаційній бригаді і за попередньою інформацією справді сьогодні подав рапорт про свою відставку, однак представник СБУ заперечив факт приземлення у Борисполі двох російських літаків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування