Янукович хоче прийти на Майдан Незалежності з планом, бо він принциповий

Середа, 24 листопада 2004, 20:55
Прем'єр Віктор Янукович заявив, що готовий зустрітись з учасниками акції громадянської непокори, які зібрались на Майдані Незалежності у Києві.

Про це він сказав у прямому ефірі каналів УТ-1 та Інтер.

Янукович зазначив, що він готовий відповісти на всі запитання, які цікавлять учасників акції.

При цьому Янукович пообіцяв негайно делегувати людей на Майдан "для того, щоб опрацювати механізм зустрічі".

Крім того, Янукович заявив про готовність співпрацювати з усіма силами країни, а також сказав, що не має наміру змінювати свій стиль роботи.

"Ми не повинні зараз шукати ворога, а спільно працювати", - сказав він, обіцяючи створити умови для дотримання в Україні демократичних принципів.

Він також зазначив, що у нього в зв'язку з цим "є план", передає Уніан.

Як повідомляє прес-служба штабу Януковича, він заявив, що робитиме все для того, щоб "наша країна міцніла і народ постійно відчував, що для кожної людини у цій державі є місце, є повага, є чесна влада, яка працюватиме для суспільства і для держави".

"Я дуже хотів би, щоб ми всі були разом, щоб найближчим часом відбулося примирення. Щоб ті громадяни, які проголосували за мого опонента Віктора Ющенка, в жодному разі не вважали себе ошуканими", - сказав він.

"Повірте мені, – сказав Янукович, звертаючись до прихильників Віктора Ющенка, – для мене дуже важливо зберегти обличчя, своє ім’я, і разом з вами ми будували власне майбутнє".

"Він також сказав, що для нього головне, щоб в Україні панували закон, Конституція, чесність та справедливість", - сказав він, додавши, що він є "людиною принциповою".

"Хотів би, щоб ми повірили один одному, повірили у те, що у нас спільна доля у власній країні. Це наша спільна земля. І ми повинні разом шукати можливості створення кращого життя для багатонаціонального українського народу", - сказав він.

"Ми робитимемо це разом – кожен громадянин і я як президент, який зобов’язаний створити для кожної людини, кожної сім’ї, всіх нас такі умови, щоб наша держава була міцною, щоб її поважали у світі, – зазначив Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування