Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Януковича готує на п’ятницю інаугурацію. Друк "Урядового кур'єра" зірвали

Середа, 24 листопада 2004, 23:00
Штаб Віктора Януковича розглядає можливість його інаугурації в п’ятницю.

Як повідомило партії "Собор" джерело зі штабу Януковича, тут "серйозно розглядається можливість інавгурації провладного кандидата вже в п’ятницю".

"З метою забезпечення цієї процедури зараз, всупереч рішенню Верховного Суду України, відбувається друкування числа газети "Урядовий кур'єр" з рішенням Центральної виборчої комісії", - повідомляє прес-служба.

Водночас, будинок Верховної Ради взято під посилену охорону загонами особливого призначення.

За планами штабу Януковича, якщо спікер Литвин відмовиться скликати "урочисту сесію", це має зробити перший віце-спікер Адам Мартинюк, і при цьому, першим питанням порядку денного має стати заміна Литвина на Гавриша, який і має провести саму процедуру інавгурації.

Довірена особа Віктора Ющенка Микола Катеринчук також заявляє, що газета "Урядовий кур'єр" попри ухвалу Верховним Судом заборони оприлюднення перемоги Віктора Януковича, друкує рішення ЦВК.

Про це повідомляє в четвер у прес-службі штабу Ющенка.

Друком займається "Преса України". Ця протизаконна дія чиниться під тиском Дмитра Табачника та Анатолія Толтоухова.

"Невиконання рішення Верховного Суду є кримінальним злочином. Такі дії порушують статтю 382 КК України згідно з якої передбачено позбавлення волі до трьох років", - нагадав Катеринчук.

Депутати фракції "Наша Україна" зупинили друкарську машину видавництва "Преса України", на якій друкувався випуск газети "Урядовий кур'єр" з результатами голосування в другому турі виборів президента, повідомив у четвер увечері "5-й канал".

Депутати пред'явили в друкарні рішення Верховного суду України, яке забороняє Центральній виборчій комісії офіційно оприлюднювати результати виборів до закінчення розгляду скарги на постанову ЦВК від 24 листопада про оголошення обраним президентом України Віктора Януковича.

Як повідомили в редакції "Урядового кур'єра", головний редактор газети не підписував номер, він був відправлений у друкарню за наказом віце-прем'єра Дмитра Табачника й міністра Кабінету міністрів Анатолія Толстоухова, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на "5-й канал".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування