Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПУТІН ЩЕ РАЗ ПОЗДОРОВИВ ЯНУКОВИЧА. На черзі Лукашенко, Ніязов і Мугабе?

Четвер, 25 листопада 2004, 11:30
Президент Росії Володимир Путін направив вітальне послання Віктору Януковичу у зв'язку з його обранням президентом України.

Про це повідомила в четвер прес-служба глави російської держави.

"Вітаю вас із обранням на пост президента України. Український народ зробив свій вибір - вибір на користь стабільності, зміцнення державності, подальшого розвитку демократичних й економічних перетворень", - говориться в поздоровленні.

"Більшість українських громадян підтримали ваше прагнення розвивати добросусідське й багатопланове співробітництво з Росією, з усіма країнами СНД й іншими державами Європи і світу", - наголосив Путін.

У повідомленні відзначається, що "у цей час створені найбільш сприятливі умови для того, щоб російсько-українське стратегічне партнерство вийшло на якісно новий рівень".

"Громадяни наших країн, яких пов'язують спільні історичні й культурні зв'язки, стають ще більш близькими один одному", - говориться в поздоровленні.

У ньому також сказано, що "набирає силу єдиний економічний простір, який формується. Реалізація його потенціалу вже дає відчутні результати, веде до істотного збільшення товарообігу, відкриває нові можливості для народів Росії й України".

"Наші країни спільно беруть участь у великих міжнародних проектах в області космосу, енергетики, авіабудування, транспорту. Об'єднавши свої зусилля, ми можемо багато чого зробити для зміцнення європейської й міжнародної безпеки, побудови єдиної процвітаючої Європи", - говориться в поздоровленні.

"Ціную ваш твердий намір на предметну спільну роботу й висловлюю глибоке задоволення усталеними між нами конструктивними контактами. Продовження нашого активного діалогу, без сумніву, буде сприяти розширенню двостороннього співробітництва в ім'я процвітання двох братніх народів", - підкреслюється у посланні Путіна.

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування