Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штрейкбрехер "Інтера" звільнився після марафону за Януковича на трьох каналах

Четвер, 25 листопада 2004, 11:35
У середу спеціальний кореспондент телеканала "Інтер" Олександр Лук'яненко подав заяву про звільнення.

Це відбулося після того, як його нібито "обманом змусили" вести телемарафон, у якому брали участь винятково прихильники Віктора Януковича, повідомляє незалежний медіа-профсоюз.

"Учора мене просто підставили. Учора вранці мене попросили поїхати в штаб Януковича, щоб робити прямі включення на новині. А потім це зненацька переросло в телемарафон. Причому як я потім довідався, його транслювали три канали", розповів Лук'яненко кореспондентові журналістської ініціативи "Правда переможе".

Марафон транслювали "Інтер", а також "1+1" й УТ-1, де після другого туру виборів журналісти відмовляються робити новини.

"Якщо марафон виходить, його повинні були вести журналісти всіх трьох каналів. А так журналісти "1+1" відмовляються робити новини, журналісти УТ-1 страйкують, а тут "Інтер" робить ефір для всіх. Я виглядав як повний ідіот, як штрейкбрехер", - сказав Лук'яненко.

"Мене підставили перед колегами. Рішення піти було емоційним, але, я вважаю, правильним", - додав він.

"Я не підтримую Віктора Ющенка й у жодному разі не збираюся підтримувати. І я не прихильник Віктора Януковича. Моя позиція на цих виборах - проти всіх", - сказав Лук'яненко.

Він заявив, що поки не знає, що буде робити далі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування