Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко бачить один вихід: не визнати вибори обома сторонами

Четвер, 25 листопада 2004, 13:01
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає єдиним виходом зі сформованої ситуації навколо президентських виборів невизнання обома сторонами результатів виборів, оприлюднених Центральною виборчою комісією.

Про це він заявив на прес-конференції в п'ятницю в Києві після зустрічі з Лехом Валенсою, який буде представляти в Україні ОБСЄ.

"Найголовніше - це досягти першого параметра, коли обидві сторони повинні прийняти невизнання результатів виборів", - підкреслив Ющенко в ході прес-конференції в четвер у Києві після зустрічі з колишнім президентом Польщі Лехом Валенсою.

Він підкреслив, що в ході зустрічі з Валенсою обговорювалися "традиційні питання", зокрема, вибори в Україні, проблеми демократії й свободи слова.

"Ми не визнаємо результати виборів, які оприлюднив ЦВК", - підкреслив Ющенко, відзначивши, що саме це було основною причиною формування конфлікту в Україні.

Сам екс-президент Польщі Лех Валенса повідомив, що призначений вповноваженим представником від ОБСЄ в Україні.

"Хвилину тому я одержав інформацію з телефону, що я є уповноваженим від ОБСЄ, і це є ще одним аргументом, що може також допомогти Україні", - заявив Валенса.

За його словами, на даний момент він очікує формального документа про підтвердження цього призначення. "Цей документ, що підтверджує повноваження, буде вам представлений і буде використаний максимально для миру, переговорів для свободи й демократії", - підкреслив Валенса.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...