Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича визнали президентом Китай, Казахстан, Вірменія і Медведєв

Четвер, 25 листопада 2004, 17:21
Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв надіслав вітання Віктору Януковичу з перемогою на президентських виборах.

Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, у вітанні йдеться: "Ваша перемога свідчить про вибір українського народу і користь єдності нації, демократичного шляху розвитку і економічного прогресу.

У Казахстані надають особливе значення подальшому розвитку багатосторонніх зв'язків із братською Україною і зміцненню співпраці в усіх сферах, що представляють взаємний інтерес. Упевнений, що відносини взаєморозуміння і довіри між нашими країнами, що склалися раніше, одержать подальший розвиток у період Вашого президентства".

***
Також Китай заявив, що підтримує оголошення прем'єр-міністра Віктора Януковича переможцем українських президентських виборів.

Про це повідомляє інформаційне агентство "Франс Прес".

"Вибори – це внутрішня справа України. Центральна виборча комісія оголосила результати виборів, і ми поважаємо цей вибір українського народу", - заявила прес-секретар Міністерства закордонних справ Китаю Жанг Кію.

"Ми щиро сподіваємося, що Україна зможе стабільно розвивати свою економіку, і її народ буде процвітати", - сказала вона на брифінгу.

***
Президент Вірменії Роберт Кочарян привітав Віктора Януковича з перемогою на президентських виборах.

У привiтаннi сказано: "Прийміть мої вітання у зв'язку з Вашим обранням на пост Президента України. Упевнений, що відносини дружби і взаєморозуміння між Вірменією і Україною будуть і надалі успішно розвиватися і поглиблюватися на благо наших держав і народів.

Користуючись нагодою, бажаю Вам, шановний Віктор Федорович, здоров'я і успіхів у Вашій діяльності, а народу України - благополуччя і процвітання".

***
Ще Віктора Януковича привітав з перемогою на президентських виборах керівник Адміністрації Президента РФ Дмитро Медведєв.

За повідомленням прес-служби уряду, Медведєв зазначає: "Прийміть мої найщиріші вітання і добрі побажання у зв'язку з Вашою перемогою на виборах президента України".

"Твердий курс на подальше зміцнення російсько-українського стратегічного партнерства, що проводиться керівництвом Російської Федерації і України, спирається на волю наших народів, їх довгострокові інтереси, об'єктивну спрямованість до тісної і конструктивної взаємодії".

"Переконаний, що продовження насиченого діалогу дозволить вивести російсько-українські відносини на ще вищий рівень, вирішувати актуальні питання двосторонньої співпраці на основі обопільної вигоди, незмінного врахування взаємних інтересів".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...