СБУ ПІДТРИМАЛА ПРИБІЧНИКІВ ЮЩЕНКА

Четвер, 25 листопада 2004, 19:02
Генерали СБУ на мітингу Ющенка на Майдані Незалеженості виступили із зверненням співробітників Служби безпеки до українського народу.

Заяву зачитав генерал Скибинецький, який є радником глави СБУ Смешка. Поруч з ним на сцені перебував інший генерал СБУ Скіпальський та ще четверо офіцерів СБУ.

Вони звернулися до правоохоронних органів, слідчих, прокурорів, оперативників, бійців спецназу бути з народом України.

"Закликаємо вас уникати будь-яких дій, які могли б протиставити вас народу, зіштовхнули б з людьми, які доручили вам їх охороняти", - заявив генерал.

"Будьте вірними синами, братами друзями. Не забувайте, що покликані служити народу, пам’ятайте, що будь-який наказ, від кого б він не виходив, не може шкодити людям, життя яких - найвища цінність".

"СБУ вважає своїм обов'язком захист власного народу. Від кого б не йшла погроза - будьте з нами, будьте з народом".

"Військовослужбовці СБУ були й залишаються вірними присязі й готові захистити конституційний лад, територіальну цілісність, безпеку своєї батьківщини й громадян", - заявив офіцер.

"Український народ не погоджується визнати результати президентських виборів, такими, що відповідають нормам закону. Люди висловлюють обґрунтовані сумніви в об’єктивності визначеності їхнього волевиявлення, і мають до цього вагомі підстави", - йдеться у заяві.

"Отже, слід забезпечити громадянам, суспільству можливість відкрито прозоро і чесно висловити свою волю у такий спосіб, який не надав би жодного підґрунтя для підозр у фальсифікації", - сказано в заяві СБУ.

Генерали СБУ також звернулись до Верховного суду, де розглядається скарга Віктора Ющенка: "Будьте об’єктивними!"

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування