ТИМОШЕНКО ЗАВТРА НЕ ПУСТИТЬ ЛИТВИНА, ЯНУКОВИЧА І КУЧМУ НА РОБОТУ

Четвер, 25 листопада 2004, 19:07
Опозиція починає мирну облогу Верховної Ради, Кабміну та посилену облогу адміністрації президента.

Про це заявила Юлія Тимошенко, виступаючи перед учасниками мітингу на Майдані незалежності.

Тимошенко привітала людей з рішенням Верховного Суду по призупиненню оголошення Януковича президентом. "Не дарма ви мерзли, кидали навчання і роботу, бо ми впевнено почали перемагати", - сказала вона.

Вона також привітала людей з тим, що вони взяли будинок профспілок і Жовтневий палац.

Відзначивши, що іноді її називають найрадикальнішою в комітеті порятунку, Тимошенко наголосила, що "ми маємо продовжити переможну ходу".

"Сьогодні ми починаємо організоване, неагресивне, але достатньо сильне блокування Кабінету міністрів, Верховної Ради, і посилимо блокування адміністрації президента", - зазначила Тимошенко.

Вона закликала слухати команди Юрія Луценка, який координуватиме цю акцію з іншими депутатами.

"Біля адміністрації президента буде діяти комендантська група, біля Кабміну свій керівник, і біля Верховної Ради свій. По всьому периметру стоятиме серйозна озвучка з посиленням звуку, там будуть знати все, що відбуватиметься на майдані і будуть постійно спілкуватися з координаторами акції", - додала вона.

За її словами, від сьогодні буде встановлене чергування і нові намети по периметру Грушевського, Інститутської й так далі. "Ми починаємо облогу всієї влади", - сказала Тимошенко.

Водночас вона наголосила, що це все треба робити з любов'ю, щоб "перемога не була применшена насиллям".

"З сьогоднішнього вечора ми всіх представників цих державних органів з любов'ю випустимо додому, але зранку ніхто з них на роботу не повернеться, тому що ми їм не залишимо жодного ходу, у них буде такий трошечки примусовий страйк", - сказала Тимошенко, зазначивши, що чиновники підтримують Ющенко.

Вона також закликала з любов'ю ставитися до людей з регіонів. "Зараз до Києва підходять ешелони й автобуси з нашими донецькими, луганськими і харківськими друзями, вони абсолютно кинуті напризволяще, тому їх потрібно тепло одягнути, нагодувати й перагітувати", - сказала Тимошенко під сміх людей.

"І це значить, що десятки тисяч людей будуть поповнювати ряди нашої перемоги", - додала вона.

Окрім того Тимошенко повідомила, що з п'ятниці починає діяти штаб блокування всіх автомагістралей.

"З завтрашнього дня починаємо поступове блокування і, якщо післязавтра влада не відходить, якщо не дає Ющенку виконувати обов'язки президента України, то післязавтра не буде жодної автомагістралі, яка буде функціонувати", - сказала лідер БЮТ.

"Сьогодні в Україні зійшла нова зірка надії, на ваших плечах надії не тільки України, а й всіх країн СНД, які не мають демократії", - звернулася Тимошенко до людей.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News