Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТІГІПКО НАПОЛЯГАЄ НА ЯКНАЙШВИДШІЙ ІНАУГУРАЦІЇ ЯНУКОВИЧА

Четвер, 25 листопада 2004, 19:32
Керівник виборчої кампанії Віктора Януковича Сергій Тігіпко наполягає на тому, що процедура інаугурації нового президента повинна бути проведена якнайшвидше.

"Зараз важко про це говорити, але такі переговори найближчим часом будуть розпочаті", - сказав він.

"Я переконаний, що процедура інаугурації повинна пройти якнайшвидше, щоб не було двовладдя. Тому що до вступу Януковича в посаду всі повноваження перебувають у руках президента Леоніда Кучми", - сказав Тігіпко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляє "5-й канал", гранки з газетами "Голос України" й "Урядовый кур'єр" повезли в друкарню, щоб обнародувати рішення про обрання Януковича президентом.

Тігіпко заявляє, що "ніякої юридичної підстави для скасування результатів виборів у Верховного Суду немає".

Як повідомили УНІАН у прес-службі штабу Януковича, відповідаючи на запитання журналістів 25 листопада, Тігіпко прокоментував можливість для часткового або повного перегляду результатів виборів.

Він сказав: "Не бачу для цього підстав. Вибори відбулися, ЦВК їх визнала й, тим самим, винесла остаточну ухвалу".

"Ніхто, навіть Верховний Суд не має права їх відмінити. Закон "Про вибори Президента" приймався Верховною Радою за пропозицією опозиції, за нього проголосували 400 депутатів. І ніякої юридичної підстави для скасування цього рішення у Верховного Суду немає. У нас є новий президент – Віктор Федорович Янукович", - зазначи Тігіпко.

"Сьогодні ми повинні говорити про ті кроки, якими ми можемо зняти напругу в країні. Але при президенті Вікторі Януковичi", - каже Тігіпко.

Як відомо, сьогодні, 25 листопада Верховний Суд України заборонив ЦВК офіційно обнародувати результати виборів Президента України до ухвалення свого рішення за скаргою Віктора Ющенка.

Як повідомила керівник прес-служби ВСУ Ліана Шляпошникова.

Вона нагадала, що Верховний Суд України прийняв до виробництва скаргу довіреної особи в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі Віктора Ющенка Миколи Катеринчука на ухвалу ЦВК від 24 листопада про оголошення обраним Президентом України Віктора Януковича і почав підготовку до його розгляду.

За її словами, розгляд справи призначено на 11.00 29 листопада.
Справа розглядатиметься всім складом Судової палати з цивільних справ Верховного Суду.

Крім того, постановою ВСУ Центрвиборчкому заборонено офіційно обнародувати результати виборів і скоювати будь-які дії, пов'язані з виконанням цієї постанови.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...