Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко вимагає негайно ліквідувати президентство

Четвер, 25 листопада 2004, 20:21
Петро Симоненко закликає негайно ліквідувати інститут президентства, аби не сталося кровопролиття.

"З кожною хвилиною ситуація в Україні стає загрозливою: боротьба за посаду Президента розколола Україну, призвела до небаченого протистояння в суспільстві. Ситуація знаходиться на межі виходу з-під будь-якого контролю", - сказав Симоненко в коментарі прес-службі КПУ.

За його словами, це може призвести "до трагічних наслідків - до кровопролиття".

"Таке загострення і збурення громадської думки в суспільстві є результатом боротьби різних олігархічних кланів за розподіл влади. Олігархічні клани засліплені цією боротьбою йдуть на будь-які вчинки, користуючись заокеанськими політичними технологіями або ж вдаючись до антиросійської істерії", - вважає Симоненко.

Він також звинуватив обох кандидатів ("представників кланів") в тому, що вони штовхають на "непередбачувану поведінку десятки тисяч молодих людей, звозячи їх до столиці з різних кінців нашої держави".

"Ми, комуністи, закликаємо всіх здравомислячих політиків запобігти кровопролиттю. З цією метою пропонуємо провести позачергове засідання Верховної Ради України, як єдиного на сьогодні легітимного законодавчого органу, та негайно ліквідувати інститут президентства", - заявив Симоненко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...