Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко готується взяти під контроль владу. Його штаб у Будинку профспілок

Четвер, 25 листопада 2004, 21:58
Олександр Зінченко і Юлія Тимошенко вважають, що після оприлюднення декретів Віктора Ющенка органи влади почнуть переходити під його контроль.

"Органи управління переходять в підпорядкування Комітету національного порятунку", - сказав Зінченко в коментарі "Українській правді" про значення оприлюднених указів.

За словами Зінченка, технологія реалізації декретів організована: "Створено комендатури, національну гвардію, інструменти правоохоронної діяльності".

"Чудово проходить самоорганізація громадського спротиву. Якби ви знали, що вночі десятки, сотні людей знають команди, що їм виконувати! Це унікальний процес", - додав Зінченко.

На питання, чи є Народна самооборона незаконним військовим формуванням, Зінченко сказав: "Ні. Вони не є незаконними, бо діють на громадських засадах".

Тимошенко також сказала, що після оприлюднення декретів "Ющенко де-юре стає президентом України".

Тимошенко також упевнена, що декрети Ющенка не порушують закон. "Прокуратура Києва сказала, що не буде порушувати кримінальні справи і переходить на бік народу", - також додала Тимошенко.

Після мітингу Тимошенко пройшла до Будинку профспілок. Вона піднялася на третій поверх, де на скляних дверях вивішено надпис: "Виконком Комітету національного порятунку". Як відомо, Виконком Комітету національного порятунку очолює Зінченко.

Це приміщення охороняється прихильниками Ющенка.

Також у четвер стало відомо, що виконуючим обов’язки голови Федерації профспілок став депутат від БЮТ Михайло Волинець, який зараз очолює Незалежну профспілку гірників України.

Українська правда

Читайте також:

ЮЩЕНКО ВИДАВ ПЕРШІ ДЕКРЕТИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування