ЛИТВИН CКЛИКАЄ ЩЕ ОДНЕ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

П'ятниця, 26 листопада 2004, 10:33
Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує провести 27 листопада позачергове засідання парламенту для розгляду ситуації в країні, що склалася після другого туру виборів президента.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив прес-секретар спікера Ігор Сторожук.

Він розповів, що щойно розпочалась Погоджувальна рада парламенту, скликана за ініціативою Литвина. На засіданні присутні представники всіх фракцій і груп парламенту.

На початку Погоджувальної ради Литвин підкреслив, що врегулювати ситуацію в Україні потрібно самостійно. Треба визначити дії, які може здійснити ВР, яка може взяти на себе функції і повноваження, притаманні найвищому представницькому органу держави.

За словами Сторожука, під час Погоджувальної ради Литвин має намір викласти свої пропозиції щодо врегулювання ситуації, що склалася.

Литвин зазначив, що, якщо пропозиції його залишаться без уваги, то він залишає за собою право звернутися безпосередньо до народних депутатів та до народу України.

Сторожук також повідомив, що першим взяв слово лідер КПУ Петро Симоненко, який сказав, що комуністи не проти позачергового засідання. Позиція решти фракцій поки що не відома.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування