А в цей час Янукович працює... і таємно зустрічається з "більшістю"

Субота, 27 листопада 2004, 21:19
Прем'єр-міністр Віктор Янукович після засідання Верховної Ради провів зустріч із лідерами депутатських фракцій більшості.

Про це повідомила прес-секретар прем'єра Ганна Герман у суботу. За її словами, засідання проходило у закритому режимі.

"Можливо, на цьому засіданні був ще хтось, точно не можу сказати, тому що я на ньому не була присутня", - додала Герман.

Вона також повідомила, що прес-конференція, що планувалася в суботу ввечері, була скасована, тому що "прем'єр-міністру хтось подзвонив, і він виїхав на якісь екстрені переговори".

Співбесідниця агентства відзначила, що Янукович, незважаючи на блокування будинку Кабінету міністрів представниками опозиції, продовжує працювати: постійно проводить зустрічі, працює з документами і таке інше.

"Як тільки буде врегульоване питання й припинені неконстуційні дії опозиції (по недопущенню працівників Кабміну до будинку), уряд почне працювати у звичайному режимі", - констатувала Герман.

На Майдані, де в цей час перебувають десятки тисяч людей, тривають мітинги-концерти прихильників Віктора Ющенка.

Організатори акції, що триває вже шостий день, періодично закликають тих, що зібралися, прийти на зміну людям, що блокують будинки Кабміну, адміністрації президента, Верховної Ради.

Офіційно субота в Україні - вихідний день. Під час суботнього засідання парламенту не було заяв парламентської адміністрації про те, що прихильники Ющенка перешкоджали роботі.

Інтерфакс-Україна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

ЖУРНАЛІСТА УП ВИГНАЛИ З ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ ЯНУКОВИЧА, ЗІРВАВШИ ПОМАРАНЧЕВУ СТРІЧКУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування