Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов не знає, як сховати 20 мільйонів доларів. А Царьов не дозволив Порошенку з'їсти протоколи

Субота, 27 листопада 2004, 23:07
Глава ЦВК Ківалов спростовує інформацію про те, що він брав участь у фальсифікації на користь Януковича.

Про це він заявив у суботу в інтерв'ю журналістам, коментуючи розшифровки його розмов з депутатом Царьовим.

"По-перше, хочу сказати, що я особисто з ним не знайомий. А 20 мільйонів... ну ви знаєте, якщо вони є, то нехай їх заберуть у доход держави. Як же це можна? Звідки їх взяти?", поставив запитання Ківалов.

Він назвав розшифровки "чистою брехнею". " Я не думаю, що люди, які мають певний досвід роботи, знають як себе вести, дозволять собі зв'язуватися із криміналом. 21 мільйон не можна ж сховати!", сказав Ківалов.

У свою чергу депутат Олег Царьов підтвердив, що особисто не знайомий з Ківаловим, хоча визнав, що вони разом працювали у парламенті.

На питання про розшифровки Царьов сказав так: "Це все одне, що каже 5 канал, що в місті Києві танки з донецькими номерами. Це приблизно те ж саме".

Він сказав, що збирається подати до суду, і в понеділок його адвокати почнуть працювати над цією темою.

"Я читаю уважно ці розшифровки, отож мені не видно, щоб десь були фальсифікації. Навіть з того, що сфабриковано - де йдеться про якісь 3 тисячі доларів, не зрозуміло за що заплачених. За якихось півтори відсотки голосів".

(Насправді мова йде про незрозумілу "трьошку". Ніде в розшифровці не сказано, що йдеться про 3 тисячі доларів -УП).

Царьов також сказав, що розшифровки організував Петро Порошенко, щоб помститися за те, що 24 листопада "він не дав йому з'їсти протоколи ЦВК".

"Коли я перебував у ЦВК, почув від Петра Порошенка про те, що треба йти і рвати протоколи (перед оголошенням результатів президентських виборів Центвиборчкомом - УП). Я їх не пустив забратися на трибуну й з'їсти протоколи. А рано вранці з'явилися сфабриковані записи", сказав Царьов.

При цьому він заперечує, що його телефон може прослуховуватися.

Разом з іншим депутатом Ларіним він висловив подив, "як журналісти можуть ставити такі матеріали, не поцікавившись, чи не сфабриковані вони".

"Українська правда"

Читайте також

Як Янукович фальсифікував вибори. Частина 3

Як Янукович фальсифікував вибори.Частина 2

Як Янукович фальсифікував вибори. Перехоплені телефонні розмови штабу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування