Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурор відмовився порушувати справу проти сепаратиста Кушнарьова

Понеділок, 29 листопада 2004, 11:25
Прокурор Харківської області Василь Синчук не бачить ознак злочину в сепаратистських заявах глави Харківської обласної держадміністрації Євгена Кушнарьова.

Про це Синчук заявив після зустрічі з Кушнарьовим, відповідаючи на запитання журналістів, чи буде порушена кримінальна справа проти харківського губернатора.

"Ознак злочину я не бачу", - заявив Синчук.

Він повідомив, що підготував три протести на рішення надзвичайної сесії Харківської облради щодо створення облвиконкому, його персонального складу і рішень про підпорядкування обласної міліції та припинення відрахування області в державний бюджет.

Зустріч прокурора з головою облвиконкому Кушнарьовим проходила без присутності преси.

Голова державної судової адміністрації Валентина Ємельянова повідомила також, що до судів в області було подано 577 скарг про порушення під час виборів, а також 16 заяв щодо оскарження рішень дільничних виборчих комісій.

У понеділок вранці Кушнарьов проводить зустріч з генеральними консулами Польщі та Росії в Харкові.

Як повідомлялося 26 листопада надзвичайна сесія Харківської облради обрала Євгена Кушнарьова головою ради та облвиконкому і доручила йому координацію дій і негайні переговори з керівниками східних та південних областей України щодо утворення південно-східної автономної республіки.

Губернатору тепер підпорядковані обласна міліція, управління МНС, також ухвалено припинити перерахування до державного бюджету і припинити трансляцію в області телеканалів "Ера", "5 канал", "7 канал".

28 листопада Синчук опротестував рішення Харківської обласної ради про автономію Харківської області.

УНІАН

Читайте також:

Янукович зірвав переговори з Ющенком

У ДОНЕЦЬКУ ПРОЙДЕ РЕФЕРЕНДУМ. ЯКИЙ НЕ БУДЕ МАТИ ЖОДНИХ НАСЛІДКІВ

З'їзд Януковича транслюють за допомогою Росії

Янукович обіцяє виконувати волю заколотників. Лужков бачить "підгодований апельсиновий шабаш". Кондитер Ахметова хоче нову державу із столицею в Харкові

РНБО ЗАБОРОНИЛА КУШНАРЬОВИМ РОЗКОЛЮВАТИ УКРАЇНУ І ВИМАГАЄ ЗНЯТИ ОБЛОГУ КУЧМИ І ЯНУКОВИЧА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування