Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович називає рішення парламенту антиконституційними й не збирається з'являтися в Раді

Вівторок, 30 листопада 2004, 11:35
Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає все, що відбувається у Верховній Раді, "політичною грою" і не має наміру відвідувати засідання, на яких рішення приймаються "під тиском вулиці".

"Все те, що відбувається у Верховній Раді - це розправа", - заявив він на прес-конференції у вівторок у Києві.

"Я ніколи не погоджуся із беззаконням, яке діється в нашій країні, у тому числі у вищому правовому органі", додав він.

"Усе, що відбувається у Верховній Раді - політична гра", - сказав Янукович, відзначивши, що ця гра не має законних підстав.

"Всі рішення (парламенту) приймаються під тиском вулиці й, звичайно, всі вони протизаконні й антиконституційні. Саме на такі засідання, поки вони носять подібний характер, я ходити не буду", підкреслив Янукович.

Янукович також продовжує стверджувати, що уряд України не має можливості нормально працювати, у зв'язку з чим кризові явища в економіці України продовжать розвиватися.

За словами Януковича, уряд не працює більше тижня, не працюють ні Міністерство економіки, ні Міністерство фінансів, "тобто практично на сьогоднішній день зруйнований система керування державою".

Прем'єр відзначив, що коли не працює виконавча влада, порушується системність, і розвиваються кризові явища.

Як заявив Янукович, порушена система платежів підприємствами енергетичного сектора, практично 2/3 грошей не надходять у скарбницю, припинена робота над бюджетом 2005.

Прем'єр підкреслив, що кризові явища в економіці країни "все більше будуть заглиблюватися у зв'язку з тим, що втрачено керованість".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування