Янукович вмовляє Гавриша повернутись, а Павловського – іти геть

П'ятниця, 10 грудня 2004, 14:44
Керівник штабу Януковича Тарас Чорновіл відкидає можливість зняття Януковича перед переголосуванням.

"Цього не буде ні за 10 днів, ні після", сказав Чорновіл перед брифінгом Януковича в його штабі.

Він ще раз заявив, що "зрозуміло, що кандидатом від влади є Ющенко, а не Янукович". "Ми бачимо відверту працю президента, АП і силовиків на Ющенка", - сказав він.

Коментуючи стосунуки з партійними фракціями, які підтримують Януковича, Чорновіл пообіцяв "розібратися" з парламентськими фракціями, кого вони насправді підтримують.

На питання про ставлення до СДПУ(о) і, зокрема до лідера цієї партії Віктора Медведчука, Чорновіл сказав: "Медведчук – це керівник АП, а Янукович всіма своїми заявами неодноразово задекларував, що його ставлення до президента негативне".

В той же час, він сказав, що тривають переговори із координатором неіснуючої парламентської більшості Степаном Гавришем щодо того, щоб він продовжував залишатися представником Януковича в ЦВК.

При цьому він зазначив, що Гавриш морально подавлений, "бо йому доводиться грати в шахи з людьми, які тримають біти".

Чорновіл заявив, що в штабі Януковича більше не працюють російські політтехнологи, але при цьому не виключив, що вони замовлятимуть електоральні дослідження у своїх друзів із-за кордону.

Нагадаємо, що до другого туру включно штаб Януковича співпрацював з російським політтехнологом Глібом Павловським.

Павловський, у свою чергу, оприлюднював соціологічні дані російського фонду "Общєствєнноє мнєніє", які розходилися з даними українських соціологічних служб, і віддавали першість Януковичу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News