Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РОСІЙСЬКИЙ СПЕЦНАЗ ПЛАНУВАВ ЕВАКУЮВАТИ КУЧМУ ТА МЕДВЕДЧУКА З СІМ'ЯМИ ДО РОСІЇ

П'ятниця, 10 грудня 2004, 14:45
500 російських командос з підрозділу "Витязь" перебували під Києвом з метою можливої евакуації президента Кучми та важливих документів.

Про це повідомляє британське спеціалізоване видання "Jane’s Intelligence Digest", яке оприлюднило статтю "Спецназ в Україні".

Посилаючись на офіцера українських ВПС, часопис повідомляє про три літаки з Росії, які привезли 500 службовців спецпідрозділу "Витязь" для розміщення під Києвом.

За даними видання, два десятки російських командос увійшли в особисту охорону пана Кучми. Це, на думку "Jane’s Intelligence Digest", свідчить, про недовіру до власного оточення з боку президента України.

При цьому росіяни буцімто не мали на меті брати участь у придушенні помаранчевої революції, а лише евакуювати пана Кучму та його главу адміністрації з сім'ями та документами, які важливі для Кремля.

Для цього, стверджує "Jane’s Intelligence Digest", були підготовлені вертолітні групи, які розміщені під Києвом і можуть при потребі евакуювати пана Кучму зі столиці під прикриттям кількох сотень російських вояків на військовий аеродром, звідки він відлетить в Росію.

СБУ та МВС Росії, природно, заперечують таку інформацію, зазначає "Jane’s Intelligence Digest".

Бі-Бі-Сі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування