Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: Кучми не існує, а Ющенко тріпач

П'ятниця, 10 грудня 2004, 15:12
Кандидат у президенти Віктор Янукович не бачить, щоб в Україні існував президент.

"Немає у нас в Україні президента. Якщо ви бачите, покажіть, де він. Де він був під час цього помаранчевого путчу?" – сказав Янукович під час прес-конференції у своєму штабі в п’ятницю.

Він назвав існуючу владу і політичні сили, які його раніше підтримували, зрадниками і боягузами.

Янукович визначив антизаконними всі дії, які відбувалися після 21 листопада. А також звинуватив президента, який не виконав своїх функцій гаранта Конституції і не захистив права громадян.

"Я дуже розчарований, що довіряв тим трусам і зрадникам, з якими я працював ці два роки. Я не помилявся, коли казав, що працював ці два роки, борючись не лище за утвердження своїх позицій, але й борючись з цією позорною владою".

У той же час, Янукович не відповів на численні запитання журналістів, чи вважає він, зокрема, зрадниками і боягузами Кучму, Медведчука і Тігіпка.

"Я ніколи у своєму житті не був ні боягузом, ні зрадником, а ті, хто це зробив, нехай несуть відповідальність перед Богом", - сказав він.

Янукович заявив, що готовий зустрічатися з Ющенком "в будь-якому вигляді, місті і за будь-якої аудиторії". При тому він сказав, що у цьому є "велика необхідність".

Водночас, коментуючи слова Ющенка, що він набере при голосуванні 60% голосів, Янукович сказав: "Всі в Україні вже переконалися, що Ющенко спочатку говорить щось, а потім від цього відмовляється. Він просто тріпач. Я вже казав, я викликаю цього труса на будь-які дебати".

Нагадаємо, що перед другим туром Ющенко пропонував Януковичу провести другі теледебати, які б мали форму діалогу. Тоді Янукович відмовився від цього.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування