Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попереджає про провокаторів, і що Тимошенко оточить Донбас колючим дротом

П'ятниця, 10 грудня 2004, 16:54
Кандидат у президенти Віктор Янукович заявляє про провокації, які готуються націоналістами на Сході України.

"Я знаю, що сьогодні вже виїхали групи організацій "Тризуб", УНА-УНСО, виїхали в східні регіони України й одержали вже завдання організувати провокації в цих регіонах", - заявив Янукович у п’ятницю на брифінгу в своєму штабі.

За його словами, вони отримали завдання "показувати, що в цих регіонах живуть не люди, а, як говорив Ющенко, бидло, так, як говорила Тимошенко, що там потрібно колючим дротом усіх оточити й зробити резервації", - додав він.

Водночас Янукович розповів пор репресії проти його виборців у західних регіонах.

"Сьогодні незаконними методами були вилучені бюлетені голосування. Були вивішені списки, хто голосував за Януковича в західних регіонах. Сьогодні йде насильство над виборцями, порушуються права людини", - заявив він.

"Якщо вони сподіваються перемогти такими методами, то вони помиляються. Реакція Сходу і Півдня буде такою, що вони не справляться", - пообіцяв Янукович, наголосивши, що не погоджується з такими методами "брехливої демократії".

Янукович повідомив, що планує у суботу відвідати Луганську і Донецьку області. Також він висловив готовність виступати в інших регіонах України, однак побоюється, що в нього не вистачить часу, і попросив журналістів донести "правдиву інформацію".

Янукович закликав журналістів говорити й показувати правду. "Я хотів би, щоб ви завжди писали, показували правду з усіх боків. Кожна людина має право на свою думку і має право бути почутим", - сказав він.

Кандидат також заявив, що ще з часів свого губернаторства працював "однаково" відкрито з усіма засобами масової інформації.

"І не знайдеться жодного журналіста з якогось друкованого видання й телебачення, де я щодо когось зробив би якусь дискримінацію або щодо людини", - заявив Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування