Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович ображений на Ющенка й не скаже, що Піскун "нечесна людина"

П'ятниця, 10 грудня 2004, 17:27
Кандидат у президенти Віктор Янукович ображений на Віктора Ющенка, який не захистив його права бути представленим у Цетрвиборчкомі.

Так він відповів у п’ятницю на брифінгу на питання про його ставлення до затвердження нового складу ЦВК.

Він назвав рішення Верховної Ради щодо нового складу ЦВК "продовженням дискримінації щодо нього та 15 мільйонів його виборців".

"До складу ЦВК не було включено жодного кандидата, якого ми подавали від імені моєї фракції, мене як кандидата. Це знову дискримінація, це продовження тієї лжедемократії. Про яку увесь час каже "Наша Україна", - сказав Янукович.

"І якби Віктор Андрійович Ющенко був чесним - він би встав і першим сказав, що я проти того, що жодного члена ЦВК немає від другого кандидата, що йде на вибори. Він цього не зробив. Він аплодував тій сваволі, яка була в парламенті. І хочу, щоб про це знали не лише в Україні, але й в усьому світі", - заявив Янукович.

Він також назвав новий закон про вибори таким, що працює лише на Ющенка і порушує права громадян.

Щодо відставки генпрокурора Васильєва, Янукович заявив, що це "такий же як з ним випадок".

"Що стосується Піскуна, то я не можу сказати, що це нечесна людина, чи що рішення суду було неправильним. Я можу сказали лише, що з Васильєвим вчинили так, як чинили зі мною. Законних підстав для відставки Васильєва ніяких не було", - зазначив він.

Янукович також оцінив політреформу як "консолідоване рішення на користь народу України" та наголосив на продовженні її щодо прав регіонів.

На запитання, скільки він планує набрати на наступних виборах президента, Янукович зазначив лише "з Божою поміччю переможемо". "Скільки Бог дасть, стільки й буде", - додав він, виходячи з залу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування