ЦВК встановив, коли в України з'явиться президент

П'ятниця, 10 грудня 2004, 18:39
Центвиборчком на засіданні в п'ятницю затвердив календарний план основних організаційних заходів з підготовки й проведення повторного голосування 26 грудня.

Відповідно до плану, зокрема, передвиборні теледебати між кандидатами в президенти за рахунок коштів держбюджету будуть проведені на Першому національному телеканалі 20 грудня.

Відповідно до календарного плану, передвиборна агітація пройде з 5 грудня до 24.00 24 грудня.

До 15 грудня повинна бути створена контрольна комісія для контролю за виготовленням бюлетенів; повинна бути затверджена форма бюлетеня, а також день, коли минає останній строк подачі в ЦВК подань від кандидатів їхніх кандидатур до складу тервиборчкомів.

До 17 грудня повинні бути сформовані тервиборчкоми. 18 грудня минає строк подачі подань кандидатур для включення до складу дільничних комісій.

До 18 грудня повинні бути визначені в межах кожного тервиборчкому по одній середній або великій звичайній виборчій комісії, на якій будуть голосувати виборці, включені в списки на підставі відкріпних талонів.

До 19 грудня повинні бути виготовлені списки виборців на підставі списків, за якими проводилося голосування 31 жовтня; має бути завершено виготовлення бюлетенів, а також сформовані дільничні комісії.

До 20 грудня бланки відкріпних талонів і списків виборців мають бути передані в тервиборчкоми.

До 22 грудня мають бути складені списки виборців для голосування на спеціальних виборчих дільницях, створених у навчальних установах.

До 23 грудня повинні бути внесені подання до тервиборчкомів про реєстрації офіційних спостерігачів від кандидатів у президенти; повинні бути прийняті останні рішення про внесення змін до складу виборчкомів; а також повинні бути передані виборчі бюлетені до дільничних комісій.

До 20.00 24 грудня має бути встановлено кількість виборців, які одержали відкріпні посвідчення, а також має бути проведено перерахування існуючих бланків відкріпних талонів і проведено їхнє погашення.

О 12.00 25 грудня минає останній строк звернення виборців до тервиборчкомів для включення їх до списків на підставі відкріпних талонів; минає також строк подачі заяв для голосування вдома інвалідами 1-ої групи.

Згідно із планом, результати повторного голосування повинні бути встановлені до 10 січня 2005 року. Останній строк їхнього офіційного опублікування результатів голосування - 13 січня.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...