Кучма поскаржився на опозицію

Субота, 11 грудня 2004, 11:56
Президент України Леонід Кучма наголошує, що робив і робитиме "все, щоб вибори 26 грудня відбулися, і владу було передано мирно, без потрясінь одразу після офіційного оголошення результатів виборів".

Як повідомили у прес-службі президента, про це від сказав під час зустрічі з відомим американським політиком Річардом Холбруком у Києві.

Холбрук підкреслив, що США зацікавлені у мирній передачі влади в Україні із збереженням спокою та цілісності в державі.

Він наголосив на особливій увазі Сполучених Штатів Америки до виборів в Україні. "Після виборів у США ці вибори є найважливішими у світі", – сказав він.

Кучма звернув увагу на продовження блокування адміністрації президента України. "Ми багато говоримо про демократію, але продовжуються неконституційні дії. Якщо б таке відбувалося біля Білого Дому", – сказав він.

Під час зустрічі йшлося також про питання взаємодії громадських організацій США з благодійної фондами в Україні. Холбрук є президентом та виконавчим директором Ради глобального бізнесу та бізнесового альянсу проти ВІЛ/СНІДу, яка планує відкрити свій регіональний офіс по Центральній і Східній Європі у Києві.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування