Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман буде "незалежним журналістом" в команді Януковича

Субота, 11 грудня 2004, 14:00
Ганна Герман заявляє, що від 11 грудня до кінця президентської виборчої кампанії припиняє виконання обов'язків прес-секретаря прем'єра, але залишається у команді Віктора Януковича, "щоб видавати якісну і об'єктивну журналістську продукцію, якої сьогодні так бракує у висвітленні постаті цього політика".

Як ідеться у заяві Герман, вона це хоче "ще раз довести до відома громадян України, політичних організацій, партій, інформаційних агентств, а також іноземних дипломатичних представництв і всіх журналістів", передає УНІАН.

"Цей крок продиктований тим, що в Україні склалася надто тенденційна атмосфера у засобах масової інформації. Більшість мас-медіа упереджено і необ'єктивно висвітлюють події в Україні і вдаються до вкрай необ'єктивних оцінок стосовно кандидата в президенти Януковича і всього, що пов'язано з його виборчою кампанією", - заявляє Герман.

"У цій ситуації я вважаю своїм обов'язком своєю журналістською працею втілювати у життя стандарти журналістики, професійної етики і журналістського обов'язку бути об'єктивним, незалежним і надавати суспільству правдиву інформацію", - заявила Герман.

"Цим і лише цим" продиктований, за її словами, перехід з посади прес-секретаря прем'єра у статус незалежного журналіста.

"За весь час праці з прем'єром Януковичем я мала змогу пізнати і оцінити професійні та людські якості Януковича, що дає мені підставу вважати його і урядовцем, і політиком найвищого ґатунку", - зазначила Герман.

Вона висловила сподівання, що "колеги-журналісти доведуть цю заяву до широкої громадськості, а не приховають її як мою вчорашню заяву з цього приводу. Чим на ділі доведуть свою неупередженість у ставленні до мене і прем'єра Януковича".

Нагадаэмо, що в пятницю в інтерв'ю кореспонденту "Української правди" Герман заявила "Я вже казала, що як тільки Віктор Федорович переможе на виборах, я йду від нього і стаю незалежним журналістом. Зараз я працюю незалежним журналістом і роблю передачу на одному з телеканалів".

Жодних інших заяв від Герман "Українська правда" в п'ятницю не отримувала.

Читайте також:

Від Януковича полетіла "птаха-свобода". Герман вже не його прес-секретар

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування