Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після перемоги Ющенка в уряді чекають представників Донбасу

Субота, 11 грудня 2004, 14:26
Член опозиційного Комітету національного порятунку, депутат фракції "Наша Україна" Петро Порошенко заявляє, що команда Віктора Ющенка готова, щоб представники східних регіонів увійшли до складу уряду після виборів.

"Знаєте, навіть Янукович не сумнівається в перемозі Ющенка - про це свідчать його останні дії. Він явно настроєний на пошук компромісу, оскільки з його нинішньою командою й виборчим штабом дуже важко розраховувати на перемогу. Чи готові ми до співробітництва? Відверто кажу: так. Тому що це необхідно для країни. Чи готові ми до того, щоб представники східних регіонів увійшли до складу уряду? Безумовно, оскільки це уряд всієї України", - заявив Порошенко в інтерв'ю тижневику "Киевский телеграф", опублікованому в суботу.

На його думку, пріоритетним завданням Ющенка стане завоювання голосів виборців східних областей. "Це ключова мета третього тура. Ми зобов'язані розвіяти створений провладними ЗМІ міф про початок громадянської війни у випадку приходу Віктора Андрійовича до влади", - підкреслив депутат.

Він також заявив, що "Комітет національного порятунку" прийняв офіційне рішення з кадрової політики, за яке проголосували всі 40 його представників.

"Суть його зводиться до того, що принципи кадрової політики почнуть реалізовуватися тільки після 26 грудня. До цього часу будь-які розмови про розподіл постів є провокацією, оскільки у владу ми йдемо не заради портфелів, а для реалізації програми Віктора Ющенка", - сказав Порошенко.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...