Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від "антиконституційних" "5-го каналу" й "Ери" вимагають відібрати ліцензію

Субота, 11 грудня 2004, 15:32
Луганська обласна рада на своїй сесії в суботу ухвалила рішення звернутися до Національної ради України з питань телебачення й радіомовлення з вимогою призупинити дію ліцензії "5 каналу" і ТРК "Ера".

Така редакція рішення була прийнята в суботу замість рішення облради від 24 листопада про заборону мовлення цих телеканалів на території області.

Депутати облради вважають, що дію ліцензії "5 каналу" і ТРК "Ера" має бути призупинено "у зв'язку з поширенням в їхніх інформаційних передачах матеріалів, що суперечать Конституції й закону України "Про телебачення й радіомовлення".

Сесія облради також ухвалила рішення ввійти в Міжрегіональний союз органів місцевого самоврядування України, створений на Всеукраїнському з'їзді народних депутатів і депутатів місцевих рад 28 листопада в Сєверодонецьку.

На сесії облради також розглядалося виконання обласного бюджету за 9 місяців 2004 року й внесення у нього змін і доповнень, а також ситуація в паливно-енергетичному комплексі області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відзначалося, у фонд обласного бюджету за цей період було перераховано понад 136 млн. грн., що становить майже 116% від раніше затвердженого бюджету на цей період. У порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшено обсяги фінансування охорони здоров'я на 12,3% (8433,9 тис. грн.), культури й мистецтва - на 20,4% (1413,0 тис. грн.).

Разом з тим, виступаючи в ході сесії, голова Луганської обласної ради Віктор Тихонов зазначив: "За останні два роки ми домоглися стійкого зростання економіки. Але події в Києві спровокували ажіотажний попит на деякі види товарів і сплеск недовіри до банківської системи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування