Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича підтримали порушники закону

Субота, 11 грудня 2004, 17:49
Луганське облвіддилення Комітету виборців України звертається до президента Леоніда Кучмі із пропозицією відправити у відставку голови Луганської облдержадміністрації Олександра Єфремова й начальника головного управління культури Луганської облдержадміністрації Михайла Голубовича.

Про це йдеться в документі, переданому в суботу.

Причиною такого звернення є виступ цих керівників на мітингу на підтримку кандидата в президенти Януковича, оскільки це є порушенням Закону України "Про вибори президента України", п.2 ч.1 статті 64, яка прямо забороняє подібні дії керівникам і посадовим особам органів державної влади й місцевого самоврядування.

У зв'язку із цим Луганське обласне відділення КВУ також звертається до Центвиборчкому із проханням ухвалити постанову про неприпустимість участі посадових осіб органів держвлади й місцевого самоврядування в агітації за або проти кандидатів на посаду президента України.

А також направити до Генпрокуратури матеріали про участь в агітації посадових осіб органів державної влади й місцевого самоврядування Луганської області щодо події, яка відбулася 11 грудня 2004 року.

Також КВУ звернулися до посольств іноземних держав у Києві й до міжнародних моніторингових організацій із проханням зафіксувати "факт чергового грубого й цинічного попрання Україною міжнародних стандартів вільних і чесних виборів".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування