Янукович дивиться мультики, але не може посміхатися

Субота, 11 грудня 2004, 19:04
Кандидат у президенти Віктор Янукович вважає, що президент України повинен укласти контракт із народом.

Президент повинен "укласти контракт не тільки зі своїм електоратом, але й з усіма громадянами України, виконувати їхню волю", - сказав Янукович під час телемосту між Луганськом і Донецьком в ефірі ТРК "Україна".

"Вирішувати повинні люди, а президент України повинен виконувати волю людей", - додав він.

"Формат виборчої кампанії буде звільнений від адмінресурсу, який мені нав'язували, який більше приніс шкоди".

"Поруч із мною немає чиновників, які розбіглися, як у мультфільмах кажуть, "жалюгідні труси", частина з них зайняті роботою, і я пропросив їх не відволікатися від роботи", - сказав Янукович.

"Мені хочеться зараз небагато побути вільною людиною й побачити це життя очами простої людини, я за ці дні вже відчув, що мені це вдасться зробити", - сказав він.

Він також пообіцяв, що буде "відвертим і відкритим". "Я буду говорити правду", - сказав він.

Янукович знову повторив, що його команда має велику кількість фактів про порушення на заході, які не були розглянуті в ході судового розгляду.

"Рішення (Верховного суду) було прийнято з політичних мотивів. Я обурювався, казав".

"Мене запитують, чому я перестав посміхатися й став хмурим. Мене це дійсно засмутило, м'яко кажучи. На цих виборах 26 грудня ми постараємося бути толерантними", - сказав він.

На питання про те, як можна запобігти розколу України, Янукович сказав, що пропонував кандидатові Віктору Ющенку зняти разом свої кандидатури з виборів, "щоб на вибори пішли інші політики".

"Я знаю, що втомилися від цього на Заході й Сході, що ніхто не хоче зла й ворожнечі. Я буду пропонувати політичним силам, які представляють ту сторону, і своїм силам сісти за стіл переговорів й обговорити питання".

"Рішення, швидше за все, знайдеться після виборів, а зараз відбувається те, що відбувається. Ми повинні цьому дати справедливу оцінку, ми все ж таки повинні бути правдивими і справедливими", - сказав Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування