Ющенко повернувся до України і все ще мовчить з "делікатного питання"

Неділя, 12 грудня 2004, 22:14
Віктор Ющенко вважає правильним рішення Генеральної прокуратури відновити кримінальну справу щодо обставин його отруєння.

"Я думаю, що дані клініки "Рудольфінерхауз" стосовно мого отруєння змінюють ставлення до цієї справи. Я вітаю той крок, який зробила Генпрокуратура", – цитує Ющенка його персональний сайт.

В неділю близько 9-ї години вечора Віктор Ющенко повернувся до України.

Ющенко заявив, що нові дані, які надійшли в розпорядження слідчих органів, допоможуть дати відповідь на питання, хто стояв за спробою його отруєння.

На запитання журналістів, чи переконаний він, що до його отруєння причетна влада, Ющенко відповів ствердно. "Це робота влади. Потрібен лише час для того, щоб провести розслідування".

Ющенко зізнався, що йому відомо вже достатньо обставин замаху на його життя. "Якщо Генпрокуратура буде стояти на букві закону і діяти відповідно, скоро Україна і весь світ дізнаються, хто це зробив", переконаний Ющенко.

Поділитися інформацією з журналістами Ющенко відмовився, висловивши переконання, що це "дуже делікатне питання і не варто ні на кого зараз кидати тінь – відповідь мають дати слідчі органи".

Читайте також

Експертиза підтвердила - Ющенка отруїли. Діоксином

Отруювачі Ющенка не "замітали сліди"?

Піскун хоче посадити тих, хто отруїв Ющенка?

Дружина допомагає Ющенку при спілкуванні з західною пресою

Проти Ющенка використали Оранж

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...