Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Результати виборів прийдуть по телетайпу, а "відкріпних" буде 3,5 тисяч вагонів

Понеділок, 13 грудня 2004, 12:03
При повторному голосуванні 26 грудня буде використана система передачі даних до ЦВК телеграмами або телетайпом.

Про це повідомив у понеділок голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович на засіданні ЦВК. За його словами, "вперше в цьому виборчому процесі" буде використана "система виборчих телеграм".

Давидович нагадав, що ця система – добре забуте старе. За його словами, після складення протоколів щодо голосування кожна територіальна виборча комісія буде надсилати до ЦВК телеграму або телетайп про результати голосування.

За словами Давидовича, телетайпне або телеграфне повідомлення буде мати статус "державно-урядової телеграми" і буде офіційним документом.

Давидович також сказав, що ЦВК за результатами отриманих телеграм будуть підводити результати голосування і оприлюднювати їх. Як вважає Давидович, таким чином ЦВК буде мати достовірну інформацію про результати голосування.

Голова ЦВК також повідомив, що для переголосування другого туру президентських виборів 26 грудня 2004 року буде виготовлено 188 тис. відкріпних посвідчень.

За словами голови ЦВК Ярослава Давидовича, 188 тис. відкріпних посвідчень – це 0,5% від кількості виборців, які взяли участь у голосуванні 21 листопада.

Для переголосування другого туру закріплено дві форми відкріпних посвідчень – посвідчення, що будуть доставлені на дільничні виборчі комісії територіальних виборчих округів і відкріпні посвідчення, що будуть доставлені до закордонних виборчих дільниць.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування