Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина є своя мрія про нового президента, а опозиційність Януковича - піар

Понеділок, 13 грудня 2004, 13:43
Голова Верховної Ради Володимир Литвин висловлюється за доцільність проведення інавгурації новообраного президента ще в цьому році.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в понеділок на традиційній прес-конференції керівництва парламенту.

Литвин зізнався, що в нього є особиста мрія, яка полягає у тому, щоб президентські вибори пройшли штатно, результати були встановлені швидко, щоб не було судових позовів, і була можливість провести інавгурацію президента в цьому році.

"Це оптимальний варіант… Хочеться вірити, що ми маємо всі підстави це зробити", - сказав спікер.

Відповідаючи на питання про критику влади кандидатом у президенти Віктором Януковичем, Литвин назвав її елементом передвиборчої боротьби.

"Я думаю, що це логіка передвиборчої боротьби, бо ми хочемо певний час дистанціюватися від влади і, водночас, залишатися в ній", - сказав спікер.

Литвин сказав, що не робив би висновків і не акцентував би увагу на опозиційній риториці Януковича. "Все, що говориться в запалі перегонів, потім забувають, в тому числі, і про доступ тих чи інших сил до влади", - вважає Литвин.

Спікер також припустив, що проект бюджету буде представлений у парламенті вже у четвер.

Щодо кандидатури Володимира Стельмаха на посаду голови Нацбанку, Литвин назвав її прийнятною і припустив, що її підтримає конституційна більшість.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування