Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США в "жасі" від новин про Ющенка й не розуміють Януковича

Понеділок, 13 грудня 2004, 20:04
Прес-секретар Білого дому Скотт Маклеллан назвав "жахливою новиною" повідомлення австрійських лікарів про отруєння кандидата в президенти України Віктора Ющенка.

"Ці повідомлення викликають занепокоєння, і уряд України зараз їх повністю розслідує, як і повинен це робити", - повідомив Маклеллан у понеділок на брифінгу в Білому домі.

При цьому прес-секретар Буша спростував заяви ряду українських політиків про те, що США роблять Ющенку підтримку на майбутніх виборах.

"На українських президентських виборах ми не підтримували й не підтримуємо будь-якого окремого кандидата", - повідомив Маклеллан.

"Як про це раніше заявляв наш президент, на Україні США активно підтримують такий виборчий процес, що відображає волю народу", - підкреслив прес-секретар Буша.

"По усьому світу ми підтримуємо вільні й чесні вибори, і надаємо для цього фінансове сприяння міжнародним організаціям", - сказав він.

"На Україні ми надавали таке сприяння організаціям, що підтримують цей процес - неурядовим і міжнародним організаціям для допомоги в навчанні виборців і підготовці політичних партій", - заявив Маклеллан, додавши, що "таке сприяння надавалося всім політичним партіям на Україні".

РІА Новости

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ЗВИНУВАТИВ США, КВАСНЄВСЬКОГО, СОЛАНУ. А ПУТІН - ВЗІРЕЦЬ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування