Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вимагає від Литвина висловити недовіру Кучмі

Середа, 15 грудня 2004, 10:29
Фракція БЮТ вимагає від Верховної Ради висловити недовіру президенту України.

Про це у середу заявив представник БЮТ Левко Лук'яненко.

Таку пропозицію БЮТ внесла у зв’язку з блокуванням президентом низки рішень Верховної Ради, зокрема щодо висловлення недовіри уряду Януковича та внесення змін до закону про вибори президента 26 грудня.

Як відомо, президент відправив Януковича у відпустку, а не у відставку, а підписати закон пообіцяв лише тоді, коли "Пора" розблокує адміністрацію президента.

Лук’яненко запропонував висловити недовіри президенту, "бо він втратив відповідальність перед народом", а Верховній Раді тим самим показати, що "її не можна зневажати".

Лідер "Єдиної України" Богдан Губський заявив про підтримку дій народу по захисту своїх конституційних прав і заявив, що його партія "мобілізує свої дії, щоб не допустити адмінресурсу, фальшування виборів та створить групи нагляду за дотриманням законодавства на виборах".

Губський засудив сепаратистські заяви та вимагає від відповідних органів карати їх за всією суворістю закону.

Представник "Нашої України" Віктор Пинзеник розкритикував внесений Кабміном проект бюджету, охарактеризувавши його словами "мертвий хапає за ноги живого".

За словами Пинзеника, в бюджеті погіршилися соціальні показники, а дефіцит пенсійного фонду становить 7 млн., що робить "проблематичними доплати до пенсії як в 2005, так і в 2006 році, а середня пенсія становитиме, відповідно до розрахунків бюджету, не 320 як зараз, а лише 260 гривень".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування