Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович збирає собі військо, яке повезе перед виборами до Києва?

Середа, 15 грудня 2004, 10:47
Кандидат у президенти Віктор Янукович заявляє, що в країні створюються групи добровольців, які після 26 грудня мають намір приїхати до Києва, щоб "не допустити в країні перевороту".

Про це Янукович заявив у середу в Миколаєві, виступаючи перед викладачами й студентами Миколаївського держуніверситету.

"Зараз зупинити рух людей на захист своїх прав і конституційного ладу неможливо. У багатьох регіонах зараз записуються в добровольці. Я вчора був у Севастополі - там записалося 35 тисяч! Ці люди мають намір після голосування 26-го числа їхати до Києва", - заявив кандидат.

Янукович стверджує, що в Києві також "організовуються різні організації" під різними назвами, і їх уже налічується більше 300. "Це все добровільні організації, які не хочуть допустити в країні перевороту", - підкреслив кандидат.

Він також повідомив, що "та організація, яка займалася так званим захопленням влади й створювала "помаранчеву революцію" - готувалася не один рік".

"Підготовка до цього заходу йшла цілеспрямовано", - підкреслив Янукович, пояснивши, що вже "багато років в Україні працює безліч громадських організацій на гранти США".

Те, що відбувається в Україні зараз, кандидат назвав "захопленням влади із втручанням іноземних держав, антизаконним й антиконституційним переворотом".

Він також заявив про переслідування, яким піддаються в західному й деяких інших регіонах України люди, що підтримали на виборах його кандидатуру.

"Вилучаються корінці бюлетенів, у такий спосіб виявляючи, хто голосував за мене. У селах вивішуються списки, і ці люди переслідуються. Дуже багато людей виїжджає із Західної України, залишають свої помешкання", - заявив Янукович.

Янукович також вкотре заявив, що буде йти до кінця передвиборчих перегонів.

Янукович зазначив, що хоче, щоб учасники мітингу "знали правду про той "бєспрєдєл", який відбувається зараз у Києві… Я приїхав до вас сказати правду про так звану "помаранчеву революцію". Він наголосив, що "ми не повинні допустити, аби порушувались права 15 млн. громадян України", які проголосували за нього.

Під час мітингу один з його учасників почав кричати "Ющенко!", але натовп заглушив його скандуванням "Янукович!".

У мітингу брали участь близько 100 студентів університету.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування