Кравчук наполягає, що Медведчук написав заяву про звільнення

Середа, 15 грудня 2004, 13:35
Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук заявляє, що Віктор Медведчук таки написав заяву про звільнення з посади глави адміністрації президента, і що вона буде підписана одразу після 26 грудня.

Так в інтерв`ю журналістам Кравчук прокоментував вчорашню заяву постійного представника президента України у ВР України Олександра Задорожнього про те, що Кравчук нібито помилився або пожартував, розповідаючи про те, що Медведчук написав заяву про звільнення.

Кравчук підкреслив, що йому не потрібно нічого пояснювати, оскільки він особисто, коли завершував своє перебування на посаді президента, звільнив всіх працівників АП, які написали заяви ще до завершення виборів: "Не Кучма, а я підписав, так само і Віктор (Медведчук) вчинив".

"І я переконаний, що заява написана. Тільки 26 грудня відбудеться обрання нового президента - заяви будуть оформлені указами".

Крім того, в ході інтерв`ю Кравчук розкритикував вчинки деяких високопосадових осіб, які "зрадили президента".

Він розповів, що коли був президентом України, не мав жодних дружніх стосунків з політиками - вони були виключно офіційними. За словами Кравчука, він знав, що люди можуть використовувати такі стосунки для своїх корисливих цілей.

"І Кучма потрапив у складну ситуацію, тому що допускав дружні стосунки", - зазначив він.

Кравчук стверджує, що останнім часом Кучму зрадило 26 високопосадовців. "Або це люди такі, або про себе має подумати президент, що він робить не так", - сказав Кравчук, додавши, що раніше за зраду люди стрілялися, а тепер це сприймається як подвиг.

14 грудня лідер парламентської фракції СДПУ(о) Кравчук повідомив журналістам, що голова АП Медведчук написав заяву про відставку.

Увечері того дня в прес-службі президента України повідомили, що Медведчук продовжує виконувати обов`язки голови адміністрації президента і складе свої повноваження перед приходом нового президента.

УНІАН

Читайте також:

Віктор Медведчук. Час іти

МЕДВЕДЧУК ПОДАВ У ВІДСТАВКУ. КУЧМА ЗВІЛЬНИТЬ ЙОГО ПЕРЕД НОВИМ ПРЕЗИДЕНТОМ

Кучма називає відставку Медведчука "жартом". Янукович –"чесним вчинком"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування