Віктор Ющенко пішов у намети, а потім до суду

Середа, 15 грудня 2004, 13:42
Кандидат у президенти Віктор Ющенко в середу відвідав наметове містечко на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє прес-служба штабу кандидата

У спілкуванні з його мешканцями Ющенко подякував їм за мужність, стійкість, з якими вони відстоюють вільний вибір, повідомляє прес-служба Віктора Ющенка.

Ющенко вважає, що Майдан Незалежності і наметове містечко у центрі столиці України сьогодні відомі у всьому світі як символ мирних акцій протесту та відстоювання демократичних свобод.

Він висловив упевненість, що 26 грудня демократичні сили підтвердять остаточну перемогу на виборах, і у новий рік Україна увійде із новою демократичною владою.

Ющенко також подякував київській владі, яка, за його словами, зайняла позицію, що відображала вибір киян. "Мерія підтримала громадян, і це було правильно", – сказав він. А також наголосив, що наметове містечко повинне залишатися на Майдані Незалежності до перемоги.

За словами Ющенка, його мешканці мають надати усі можливості мерії для підготовки головної площі столиці до новорічних та різдвяних свят. Він наголосив, що містечко має зустріти Новий рік у повній гармонії з киянами.

У свою чергу, мешканці наметового містечка також подякували міській адміністрації за допомогу у найтяжчий період.

Під час походу до наметового містечка Ющенка супроводжували комендант акції Роман Безсмертний та координатор акції громадянської непокори Володимир Філенко.

У середу, Ющенко також відвідав Верховний суд України і через його голову Василя Маляренка привітав усіх служителів Феміди з їхнім професійним святом.

Він наголосив, що для нього як кандидата в президенти "необхідність існування в Україні сильної і незалежної судової гілки влади є аксіомою". На діяльність суддів, переконаний Ющенко, не можуть впливати ні парламент, ані президент чи уряд. На його думку, "для суддів існує лише одна істина -Закон і Конституція, і жодні рішення суддів не повинні визначатися "телефонним правом".

Віктор Ющенко також зазначив, що рішення Верховного суду України, яким другий тур виборів було визнано недійсним, підняло авторитет судової влади в суспільстві. Цей процес продемонстрував усьому світові професійність і порядність українських суддів, переконаний кандидат у президенти.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:30
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"
13:25
фотоРосіяни скинули авіабомбу на Костянтинівку: постраждали 5 людей в цивільному авто
13:24
"Держоператор тилу" за невиконання контракту відсторонив постачальника продуктів для армії
13:24
Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії
13:20
СБУ повідомила про підозру гауляйтерам ЗАЕС, які від’єднували її від енергосистеми України
13:15
хокейЗбірна України зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні 1В: розклад матчів
13:10
мапаВ Україні ще два дні дощитиме
12:54
Суд виніс вирок солдату-строковику, який розстріляв нацгвардійців у Дніпрі в 2022 році
12:44
У Росії знову вирішили обійтися без ходи "Безсмертного полку" на 9 травня
12:40
ДП "Документ" повідомило, що тимчасово не видає готові документи за кордоном
Усі новини...