Янукович принципово відмовляється від адмінресурсу і планує працювати в 2005 році

Середа, 15 грудня 2004, 14:08
Кандидат на пост президента Віктор Янукович заявляє, що під час виборів не хоче вдаватися до допомоги адміністративного ресурсу.

Про це він заявив в середу на прес-конференції в Миколаєві.

"Я сьогодні принципово не хочу вдаватися до допомогою адмінресурсу", - сказав Янукович.

Відповідаючи на запитання, чи не хоче він поїхати у виборчий тур до західних регіонів країни, Янукович сказав, що його поїздки "матимуть характер не географічний, а характер використання можливостей, які є у мене і моєї команди", у тому числі, й можливості роботи зі ЗМІ.

Відповідаючи на запитання про свої плани у разі перемоги або поразки на переголосуванні 26 грудня, він сказав: "Я планую перемагати… випадків ніяких не буде. Я впевнений, що український народ проголосує за українського президента, за свою незалежність".

Янукович також звинуватив команду Віктора Ющенка у тому, що вся їхня виборча кампанія "була побудована на брехні".

Янукович також вважає, що у середині 2005 року наслідки економічної кризи в Україні вже не відчуватимуться.

На думку Януковича те, що задекларовано в проекті бюджету на 2005 рік, виконати можливо: "Я відповідаю, що ми виконаємо". Він також пообіцяв, що "пенсійна реформа продовжуватиметься, пенсії ростимуть".

Як сказав Янукович, зараз фінансова ситуація в Україні стабільна, готується ухвалення держбюджету 2005 року.

"За нашими розрахунками, листопадова криза зменшить бюджетні можливості на 2005 рік, приблизно, на 3-4 млрд. грн. Але у нас є можливість заробити ці гроші за рахунок тієї динаміки зростання в економіці, яка спостерігається зараз", сказав Янукович.

Він також нагадав, що на останній нараді Кабінету міністрів, яку проводив, поставив завдання створити антикризові групи в кожному міністерстві і відомстві, і вони були створені, були відпрацьовані відповідні заходи, і зараз вони виконуються.

Янукович також сказав, що українська економіка і соціальна сфера "зазнали удару, але завдяки вжитим заходам вдалося взяти ситуацію під контроль".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування