Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович упевнений в перемозі, незважаючи на зростаюче число інвалідів

Середа, 15 грудня 2004, 16:38
Кандидат в президенти України Віктор Янукович упевнений, що переможе 26 грудня.

"Я планую перемагати. Я впевнений, що український народ проголосує за українського президента, за свою незалежність і за своє майбутнє, і зробить це не за підказкою", - наводить висловлювання Януковича, зроблені ним у середу в Миколаєві, прес-служба його центрального штабу.

Кандидат також заявив, що в день переголосування другого туру виборів буде порушено права частини виборців - інвалідів другої й третьої групи.

Він зажадав внести зміни в закон про проведення голосування 26 грудня, які дозволяли б інвалідам другої й третьої групи голосувати вдома.

"Президент підписав цей закон, тим самим позбавивши права на вибір чотири мільйони виборців", - сказав Янукович, повідомляє РІА "Новости".

"Це каже про те, що у нас хочуть незаконно визнати перемогу "жовтогарячих", - вважає він.

Як повідомлялося, на день раніше Янукович заявляв, що через зміни до закону взяти участь у голосуванні не зможуть 3 мільйони виборців.

Відповідно до ухваленого 8 грудня закону про особливості проведення голосування 26 грудня, право голосувати вдома мають лише інваліди першої групи, які не можуть пересуватися самостійно.

Читайте також:

Янукович з балкону сказав, що Крим росіянам не віддасть

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування