У п'ятницю Ющенко і Янукович можуть зіштовхнутися в одному місті

Середа, 15 грудня 2004, 17:17
У найближчу п'ятницю в Харкові можуть побувати з передвиборчими поїздками обидва кандидати в президенти України - Віктор Янукович і Віктор Ющенко.

Як повідомив на прес-конференції в Харкові голова обласної державної адміністрації Євген Кушнарьов, можливо, у п'ятницю в Харківській області побуває кандидат у президенти Віктор Янукович.

Глава регіону відзначив, що планує супроводжувати Януковича в цій поїздці. За попередніми даними, планується зустріч Януковича з обласним активом, проведення мітингу, участь у прямому телеефірі й прес-конференція, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу, персональний сайт Віктора Ющенка повідомляє, що в п"ятницю Ющенко зустрінеться в Харкові з представниками великого і малого бізнесу.

На зустрічі, яку організовує місцевий штаб коаліції "Сила народу" разом з УСПП, будуть присутні понад тисяча представників підприємств з п'яти-шести регіонів України, здебільшого східних.

За словами Ющенка, мета зустрічі - "донести до представників бізнесу наше бачення економічної, фіскальної і бюджетної політики на 2005 рік і обговорити проблеми нового податкового кодексу".

Ющенко вважає, що зустрічатися сьогодні з виборцями на мітингах - "не дуже ефективно, враховуючи погані погодні умови і те, що переважна більшість виборців нині вже визначилися з вибором".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News