Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко звинувачує команду Януковича в плагіаті. Безуспішному

Середа, 15 грудня 2004, 17:35
Керівник виборчої кампанії кандидата в президенти Віктора Ющенка Олександр Зінченко вважає, що Віктор Янукович і його команда намагаються копіювати виборчу кампанію лідера опозиції.

"Вони досить дивними шляхами намагаються калькувати ті засоби, якими звертаються до громадян у штабі Ющенка", - заявив Зінченко на прес-конференції в середу в Києві, коментуючи заяву Януковича про те, що в Києві перебуває вже близько 300 організацій, які здатні "протистояти державному перевороту".

При цьому він додав, що другий тур команди Януковича за "своїми ознаками і технологічними рішеннями нагадував перший тур команди Ющенка".

У той же час, Зінченко підкреслив, що неможливо "скалькувати волю, очікування й віру, а також можливості кількості людей, які самі приходять на майдани".

"Калька може бути тільки тоді, коли є той же дух, той же настрій, той же стан, той же підйом", - сказав він, відзначивши, що таке копіювання неможливе, коли "це гроші, місце у вагоні, і примус кудись їхати".

"Це абсолютно безглузді технології. Вони є абсолютно бездарними. Тому нехай збираються, але на результати це не вплине", - заявив Зінченко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...