Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович просить не боятися донецьких, хоч "в їх сім'ї не без виродка"

Середа, 15 грудня 2004, 20:21
Кандидат у президенти Віктор Янукович вважає підприємців зі східної України цивілізованішими у порівнянні з підприємцями із західної України.

Про це він заявив, виступаючи в херсонському Будинку профспілок.

"Ви не бійтеся донецьких. Ви бійтеся тернопільських й івано-франківських. Вони голодні Але там теж багато нормальних людей. Бєспредєльщиков там набагато більше, ніж на Сході", - сказав кандидат у президенти.

За словами Януковича, коли йому говорять про страх перед "донецькими", йому "стає смішно", повідомляє УНІАН.

Він сказав, що "у Донецьку немає свавілля В донецькому бізнесі місця вистачає всім. Ми зробили так, щоб вистачало".

"Донецькі підприємці організовані, вони працюють і живуть за законами й за правилами. Там немає ніякого свавілля", - відзначив Янукович, підкресливши в той же час, "як кажуть, у родині не без виродків. І в нас були такі часи, коли було свавілля. Нам довго довелося працювати над тим, щоб змусити їх жити й працювати за законом".

Янукович, виступаючи перед активістами Херсонської області, у черговий раз відзначив, що "глибоко розчарований в президенті Леоніді Кучмі". За його словами, останнім часом президент захищав лише свої інтереси.

Він також відзначив, що "ми повинні відкрито виступити проти захоплення влади й повинні показати, що українську націю потрібно поважати".

Кандидат у президенти також сказав: "Якщо вас не влаштує Янукович, ви через два місяці скажете мені після того як виберете, що ти нас не влаштовуєш, і я зроблю все, щоб обрали іншого президента, і знайду собі місце".

Перед зустріччю в Будинку профспілок у Херсоні відбувся мітинг у підтримку Януковича, на який зібралося близько 4 тис. прихильників кандидата в президенти.

На початку мітингу Янукович запропонував людям підійти ближче, після чого утворилася тиснява. Учасники мітингу скандували "Ющенка геть!", "Янукович - президент", "Геть апельсини".

Прихильники Януковича тримали символіку штабу Януковича, плакати: "Янукович - наш президент", "Янукович - за Донбас, Донбас - за Януковича" й інші.

У руках учасники також тримали портрети із зображенням Януковича. Промовці закликали маріупольців прийти на виборчі дільниці 26 грудня.

Люди, які зібралися, прийняли резолюцію, у якій закликали Януковича продовжувати боротьбу за президентський пост, а також заклик до всіх його прихильників надати необхідну підтримку Януковичу, повідомляють "Українські новини"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування