МЕДВЕДЧУК ТАЄМНО ЛІТАВ ДО ПУТІНА В ПЕТЕРБУРГ, А КУШНАРЬОВ У МОСКВІ

Четвер, 16 грудня 2004, 12:38
У середу, 15 грудня, голова адміністрації президента Віктор Медведчук з короткочасним візитом таємно відвідав російське місто Санкт-Петербург.

Про це повідомили "Українській правді" московські журналісти.

Приїзд Медведчука в Петербург збігся з перебуванням там президента Росії Володимира Путіна.

За словами джерел, російський президент не знайшов часу зустрітися з Медведчуком, оскільки вів переговори із президентом Фінляндії, відкривав новий міст через Неву й вітав із днем народженням акторку Алісу Фрейндлих.

У той же час, із Медведчуком поспілкувалися інші "кремлівські" політики.

За словами джерела, саме на них "найближчим часом обрушиться гнів Володимира Путіна", який "злопам'ятний і не прощає тих, хто його підставив в "українському питанні".

"Віктора Медведчука просто використовує одне з конкуруючих угруповань Кремля, яке бореться за ексклюзивний доступ до тіла президента", - підкреслило джерело.

В повідомленні не вказано, чи повернувся Медведчук в Україну.

Московські журналісти також повідомили, що з робочим візитом у Москві перебуває глава харківської державної адміністрації Євген Кушнарьов.

У його планах - зустрічі з російськими політиками з Державної Думи й Ради Федерацій.

Харківський губернатор, що подав у відставку, планує провести прес-конференцію для російських й іноземних журналістів в агентстві РІА-"Новини" о 17 годині.

Як заявило анонімне джерело в МЗС Росії, "Євген Кушнарьов сьогодні є політичним великоваговим поїздом, здатним об'єднати сепаратистські настрої в Східній Україні й скласти конкуренцію тим, хто в Україні не бажає дружити із Росією".

Кушнарьов побував у Держдумі, де зокрема зустрічався з головою держкомітету по справах СНД Андрієм Кокошиним і віце-спікером Держдуми Любов'ю Сліською.

За словами представників прес-служби, на переговорах обговорювалася ситуація в Україні.

Кушнарьова супроводжує радник посольства України з політики Микола Дорошенко, який і збирає журналістів.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування